Baleset

2011.09.02. 14:16

Igen, sajnos történt egy kis baleset a konyhánkban, a „szuper” villanytűzhelyen.

A történet lényege az, hogy miután elfogyasztottuk az ízletes fűszeres csirkemellet, a szójaszószos salátával és a kukorica körettel, úgy döntött kedves Mikike, hogy ő még főzné egy darabig a köretet, mondjuk még egy órán át, hogy hátha megpuhul, és holnap nem kellene erőlködnie a rágás közben.. Fel is tettük a tűzhelyre, de közben fogyott a bor, lankadtak a tekintetek, és hirtelen eszünkbe jutott, milyen jó lenne ágyból filmet nézni.. Nos, ennek az lett a vége, hogy reggel hétkor kipattant a szemem, mi ez az oltári bűzös égett szag a lakásban. Első gondolatom, még félálomban az volt, lehet, valaki kávét főz, és kicsit ottfelejtette a tűzhelyen a kotyogóst. Majd ráeszméltem, hogy ez badarság, és kimásztam a konyha irányába. Hát, a bűz tőlünk jött. Egy fekete lábos éktelenkedett a tűzhelyen. Még a tetejét sem tudtuk leszedni, valószínűleg az is ráégett. Azonnal kitártuk az összes létező nyílászárót a házban, és vártuk a tiszta levegőt.

Közben találkoztunk a takarító nénivel, akitől megtudakoltuk, hol lehetne kidobni ezt a bűzgombócot, lábosostól, mivel erre akkor már nem tartanánk igényt.. Fura mód nem nevette halálra magát a béna fehér magyarokon, csak közölte, hogy majd ő kidobja. Mi köszönjük szépen.

N

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr103197775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juca 2011.09.02. 16:21:13

Tanulság: nem kell olyan flancos "szuper" tüzhely

dniki 2011.09.02. 16:58:08

leginkább azzal volt a baj, hogy otthagytuk és elaludtunk. a gázt legalább lehet hallani... ezért még jobban utáljuk a villanyt!

Tomipics 2011.09.11. 20:03:57

Ez Mikinél már tudatos tevékenység, nem a véletlen. Miki szerintem még emlékszik amikor Tengelicen követtük ezt el egy cappuchino kedvéért. Ott is szénné forraltunk 3-4 deci tejet a rezsón. A fazekat ott megmentettük, pár óra dörzsivel és mosogatószerrel... :) Szép emlékek.
süti beállítások módosítása