Shopping

2011.09.02. 14:15

Találtunk egy viszonylag olcsó élelmiszer boltot is. Legalábbis belebotlottunk olcsó termékekbe. Vettünk majdnem másfél kilogramm csirkemellet átszámítva ezerkétszáz forintért, szójaszószt egy ötszázasért, igazi száz százalékos narancslét. Ami nem olyan, mint nálunk, egy cseppet sem édes, és még rostos is. Mintha most facsarták volna frissen. Fincsi.

Majd a hús mellé kerestünk valamilyen köretet. Hát, csak nem vesz az ember az első napokban krumplit, vagy fehérrizst. Gondoltuk, kipróbálunk valami igazi afrikait, valami újat, amit eddig még nem ettünk. Így került a kosárba egy kinézetre búzatöret és rizs keveréke valami. Amiről, mikor megfőztük, kiderült, hogy valójában fehér kukorica. Főztük két órán át, és még így sem lett igazán puha. De az íze nem volt rossz. Mint, a kukorica :)

N

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr503197771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hachi-chan 2011.09.02. 15:45:11

Hm, fincsi lehet az a narancslé :) biztos a kis néger gyerekek facsarják a bolt hátuljában :D
süti beállítások módosítása