Egy uj foldresz

2016.05.12. 01:59

Itt ulok Wenatcheeban, Washington allamban. Szep napsuteses, de egy kicsit szeles delutanon, a TMO adatkozpontjaban. Gyonyoru kilatassal a varost korulolelo hegyekre. Meg itt ott ho boritja a csucsokat, pedig lassan mar majus kozepe van. A gondolataim viszont mashol jarnak. 2011 novembereben volt az utolso bejegyzes a blogon. Lassan ot eve mar. Mennyi minden tortent azota !?..es megis. Itt vagyok a vilag masik oldalan, egyedul. Csak ugy mint akkor, amikor ezt a blogot elkezdtem irni. 2008-ban.

Pedig mar ugy volt, hogy szogre akasztjuk az utibagyut. Uj helyre kerultem, ahol majd nem kell utazni. Legalabbis nem annyit, es nem ugy mint elotte. Sikeres valasztas volt :P Ez mar a masodik ut az uj helyen. Januarban mar sikerult egy ropke hetre Madridba utazni. Gyorsan ki kellett segiteni a projectet. Egy honap lett belole. Ez amolyan Ericssonos megkozelites :) Harom honapra ra pedig ismet egy uj foldreszen jarok..karnyujtasnyira egy uj ocean partjaitol.

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr978708718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tgági 2016.05.12. 08:19:45

Vigyázz magadra és várom a további bejegyzéseket! Puszi!
süti beállítások módosítása