Elso benyomas

2010.12.13. 08:06

Eleg nehez hozzakezdeni ehhez a poszthoz. Az elso benyomasokrol szeretnek irni, de meg mindig a hatasa alatt vagyok. Nem lehet semmihez sem hasonlitani a latottakat. Teljesen sajatos epuletek, parkok, tele butorboltokkal (legalabbis a kornyeken ahol lakunk), meg persze szonyegarusokkal. A legkisebb sarki bolttol, az oriasi tobb emeletes, indusztrialis monstrumig. Rengeteg edessegbolt..ahol a legkulonfelebb nyalangsagok kozul lehet valogatni..a kandis cukorkatol, az 5 fele pisztacian at, a datojan keresztul, a szaritott gyumolcsokig, es persze a karamellas magokon at, a tomeny edessegekig minden, de tenyleg minden. Fel orat nezelodtunk egy ilyen boltban, es egyszeruen nem tudtuk eldonteni a sok finomsag kozul melyiket is valasszuk. En vegul ugy dontottem, h veszek egy adag pisztaciat, amig eldontom a kerdest :)

Az etelekkel mar nem ilyen jo a helyzet. Eleg sokat tekeregtunk vacsoraszinhely utan kutatva, es nem is sikerult eddig jol valasztani. Viszont egy narancs-, ill. granatalmafacsarogeppel felszerelt arusnal felfrissitettuk magunkat, valamint elkepettunk egy helyi kenyerszeruseg keszitese lattan, amit aztan gyorsan meg is kostoltunk meg melegeben. Eleg nehez leirni..inkabb megprobalok vinni belole kostolot, csak a sok edesseg mellett (azt hiszem muszaj lesz mindegyikbol vinnem :D:D) nem tudom, hogy fog elferni.

Meg egy nagy elmeny volt, mielott a munka zombikepzo tanfolyama magabadaralt volna, ez pedig a kozeli park volt. Egy szepen karbantartott, gyonyoruen kiepitett park, ami egy kisebb allatkert is egyben..vagy inkabb madarpark :) Ami erdekes, h publikus szabadteri konditerem, vagy inkabb felnott jatszoter is resze a parknak..egyszerre mokas, szorakoztato, es sportos.

Kinezve az iroda ablakan pont ralatni a varos felett tornyosulo hegyekre, ahova szeretnenk elmenni egyet turazni..de var rank a munka..

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr182512356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása