Az elmaradasok potlasara tett igyekezetem egyre remenytelenebbnek tunik..meg a masodik het esemenyeit sem sikerult posztokba ontenem, a meselnivalok sora meg csak bovul naprol napra..ime a kovetkezo kozuluk:

Mindjart a safarizast koveto napon ellatogattunk Lily szulofalujaba, a csaladjahoz..a falu eleg kozel van a fovaroshoz, kb 40 kilometerre nyugatra, es meglehetosen nagy teruleten fekszik..es ugyan Gaborone europai szemmel nezve is teljesen rendben van, talan csak a tomegkozlekedesre lehet nemi panasz, meglepo volt, hogy a falu mennyire tiszta, es fejlett..egy ket nagyobb Spar, es hasonlokon kivul van meg egy kis piac ter..bar meglepo modon automosokbol volt a legtobb..kesobb ennek nemi magyarazata kent szolgalt, hogy azert eleg sok foldut kanyargott a csaladi hazak kozott..

Ilyen foldutakon dockolodve jutottunk is el Lily csaladjahoz. Termeszetesen a kapuban kutya vart minket..az udvar, a haz, elso pillantasra akar otthon is lehetett volna, mint a faluban nagyjabol mindegyik haz..kesobb viszont feny derult jopar erdekessegre..a telken ugyanis ket nagyobb, es egy kisebb epulet allt. Az egyik epuletben csak a konyha, a furdoszoba, meg egy etkezo es nappali volt, mig a masik nagyobb hazban voltak a szobak, es egy nagyobb nappali..a harmadik kisebb, nadtetos  haziko vmi spajzszerukent uzemel. Az udvaron meg szabadon totyognak a tyukok, a kakas tarsasagaban.

Az udvar hatso reszeben meg egy erdekesseget sikerult felfedeznem..megpedig egy harom labon allo bogracsot..a kulombseg tenyleg csak annyi, h a lancon logos megoldas helyett labakon allt..viszont ok nem gulyast foznek benne :D:D

Az anyuka, es igy a csalad is nagyon kereszteny..ez mar a nappaliba lepes pillanataban is megallapithato volt..mindenhol keresztek, ikonok, meg hasonlok. Mivel vasarnap volt, es del korul ertunk oda, meg mindenki szep ruhaban, nem reg erkezhettek vissza a templombol. Meg a helyi pappal is talalkoztam. Oszinten szolva meglepett, hogy szinte alig beszeltek hozzam, nem kerdezoskodtek, marmint a felnottek..a gyerekek (6-an vannak testverek) viszont annal inkabb..meg meglepobb volt, hogy mar a 5-6 eves gyerek is folyekonyan beszel angolul, pedig meg olvasni sem tud.

Persze meg lettem kinalva ebeddel, mely leginkabb a babfozelekhez hasonlithato, de azert nem az igazi..valamint talan a legfortelmesebb teaval, amit valaha ittam..vajjal, es tejjel..meg meg az egiek tudjak mivel.

Nem maradtunk sokaig..meg kenyelmetlenul is ereztem magam, h hozzam nem is beszelnek, es meg csak nem is angolul..kesobb kidorult, h azert Lilynek reszletesen be kellett szamolnia, h mifele kifele vagyok..csakhat ugye ebbol nem sokat ertettem :D:D

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr741160694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juca 2009.06.04. 08:34:03

megint........hopááááááááá!!!!!!

fiacskám, vasárnap délben elvárlak benneteket ebédre....
nem mondtad mit beszéltek veled a gyerekek....biztos kitüntél érdekes bőrszíneddel.
biztos jót beszélgettél.
itthon semmi ujság, az áron most kinlódik az uccsó vizsgájával, de nagyon szeretne már túl lenni rajta.drukk drukk
vigyázz magadra

aliendriver 2009.06.04. 10:22:26

Aronnak szoritok..de ne sms-ben irjatok meg, mert azt nem kapom meg mindig..de mondjatok mindenkepp, h hogy sikerult :D:D

Anci neked meg sok sok puszi, es nagyon boldog szulinapot.

Vasarnap ugy nez ki dolgozni fogok..sajnos nem tudunk menni ;)

juca 2009.06.04. 11:33:20

azt üzeni az áron:logisztikus lettem, és munkanélküli

Dorazi 2009.06.05. 14:28:42

Látom gyűlnek az élmények és tényleg fogynak a beszámolók...de nem baj, majd itthon bepótolod :) Most gyűjtsd csak a mesélnivalót!
süti beállítások módosítása