Elso elmenyek

2011.09.01. 11:18

No..hat megerkeztunk. A repulout viszonylag esemenytelenul telt. Ket erdekesseget azonban megemlitenek. Az egyik a frankfurti repteren tortent, amikor is a hangosbemondoban kozoltek, hogy Buenos Airesbe tarto gepnek a viharos ido miatt tobb uzemanyagra van szuksege, es onkentes utasokat varnak, akik fizetik a tobbletkoltsegeket :):) A masik erdekesseg, annak a repulonek a meretei voltak, amivel Joburgba jottunk. A teljes hosszaban ket emeletes gep szarnyain lazan lejatszhattuk volna a hazifocibajnoksagot.

A repteren sofor vart minket, aki elvitt az irodaba, ahol megkaptuk a kocsit (Hyundai Getz, pici de legalabb lomha), es a lakaskulcsokat. Futolag talalkoztam egy ket ismeros arccal, elinteztunk egy ket papirmunkat, aztan mentunk a szallasra, ahova Andras kalauzolt el minket. Utkozben jokat mulattunk, hogy rossz helyen ulunk, meg hogy az elso kanyarnal rossz oldalra akartam menni, meg persze az index helyett ablaktorloztem, de azert eljutottunk Cedar Hill-be, ahol a lakasunk van. Itt ismet mosoly kerult a szankra, mert szebb mint amire gondoltunk :) Ket haloszoba, ket furdo, nappali-konyha, terasz, es kert. Minden szepen berendezve, tv, dvd lejatszo, meg ami kell. Hamar behordtuk a cuccainkat, mert Andrasek ebeddel vartak minket. Utana kipakoltunk, es kicsit korulneztunk a kornyeken.

Tegnap, meg ma mar dolgoztam, igaz meg csak csonkanapokat, igy delutan el tudtunk menni Woodmeadbe, ahol egy nagy outletszeru uzletkomplexumot nezegettunk vegig. Itt sikerult vasznakat venni, h Niki se unatkozzon otthon, mig en tavol vagyok.

Hetvegere tervezzuk, h bemegyunk a belvarosba, Mandela scuare kornyekere, ahol egy kicsit pezsgobb az elet, esetleg egy Lion parkos latogatas, vagy egy BBQ party..majd meglatjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr53195032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juca 2011.09.02. 07:02:42

igy reggeli kávézás közben , nagyon jó dolog olvasni a blogodat.
Örülök, hogy a Niki festhet és igenis szépet festesz Niki, s igenis el is tudod adni, s másoknak is igenis örömet , szépséget jelent /ez a facebookos bejegyzésre írodott/
mindkettötöknek puszi

dniki 2011.09.02. 14:45:40

én is örülök a festésnek,és ha meglesz a 10, már vihetjük is - addig megtudjuk, hová:)
sok puszi
süti beállítások módosítása