Eltelt egy het...

2009.04.11. 05:01

..eleg gyorsan, es eleg esemenytelenul..cserebe sok munkaval..igazabol amiota itt vagyunk 2 teljes szabad napunk volt..s mar kezdunk nagyon faradni..de igazabol annyira nem banjuk, mert sokminden mast nem lehet itt csinalni.

A piramisokhoz meg nem sikerult eddig eljutni..de talan meg osszejon.

Voltunk viszont piacon..marmint itt annak mondjak az ut szelere kiallitott par asztalt, rajta mindenfele dologgal, ahonnan azert sikerult szep dolgokat zsakmanyolnunk..kedves volt a sofor, aki vitt minket..jott velunk, es tolmacsolt..es alkudott az arbol..majd amikor mondott egy osszget, abbol meg alkudtunk mi is, amit visszatolmacsolt..igy megy ez...alkudni itt is kell, vagy nem is neznek vevonek :D:D A portekak tagadhatatlanul kezzel keszultek..ugyanis az asztal arnyekaban farikcsaltak, fuztek, formaltak oket, mig fel kerultek..es a keszitok arcan jelek voltak, sebhelyek..hallottam mar ilyenrol..csecsemokent csinaljak, es a torzsnek, vagy valamilyen kozossegnek van egy jele..ilyeszto volt viszont ezt latni..szemtol szembe.

Ezen kivul viszont tenyleg nem sok erdekes dolog tortent velem..csak doglodunk a szabadidonben..mert azert ahhoz sokat dolgozunk, es elegge faradt vagyok, h aktivan, mondjuk tanulassal toltsem az idot, igy marad a medence melletti punnyadas. Apropo megdolt a melegrekord, amit eddig a sajat boromon tapasztaltam..pontosan nem tudom mennyi volt, de amikor olyan 7 ora fele, naplemente elott mentunk el a medencetol 48 fok volt..ehhez azert hozza lehet adni napkozben par fokot..es itt delben tenyleg nincs arnyeka a villanypoznanak :D:D

Igyekszem tobbet irni, de nem egyszeru nethez jutni..es akkor is korlatozott..de jol vagyok ;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr421058797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása