Kimozdultunk...

2011.09.27. 01:15

Eleg reg nem hallattunk magungrol. Ennek legfobb oka a korlatozott nethozzaferesunk. Otthon csak 3G modemmel tudunk netezni, ami valtozo mertekben funkcional a hasznalhatatlanul lassu, es az egesz elviselheto kozott. A skala jobbik fele viszont csak joval ejfel utan, neha neha hetkoznap napkozben erheto el. Valamint az irodaban, amikor dolgozok. Egyik sem a legkenyelmesebb idopont :):)

A masik ok, hogy a szabadidonket sikerul egesz jo szazalekban aktivan tolteni. En ejszaka dolgozok, utana kb. delig alszom. Kozben niki altalaban fest, vagy foz. A delutanok kondizassal, vasarlassal telnek, viszont eleg sokszor kell elokeszulni az ejszakai munkara, ami sokszor szelte mar keresztbe az elozoleg elkepzelt terveket.

A hetvegek viszont szabadok, ami jo hir, remeljuk igy is marad. Az elejen meg ismerkedtunk a varossal, es bar a lakas nagyon jol felszerelt, egy ket aprosagot meg be kellett szerezni, hogy teljes legyen a konfort :) Majd hodoltunk egy itt nagyon nepszeru es elterjett szokasnak, amit a helyiek csak Braainak mondanak..azaz grilleztunk :D Eloszor csak ovatosan kezeltuk a husokat, bar a mennyiseg igy is kitartott par napig, de kesobb mar emeltuk a szintet, es meretes ketkilos husikat raktunk az izzo parazs fole.

Masodik hetvegen mar a Lion parkot latogattuk meg, ez volt ugyanis legkozelebb hozzank. Joburgi mertekkel merve mar mar csak a szomszedig kellett menni. Simogattunk kisoroszlanokat, nagy zsirafokat, meg hasonlok. Nagyon szuper volt, de a hely varoshoz valo kozelsege, es az ebbol fakado szukossege erezheto volt.

Szinten nem tul messze, de mar joval a varoson tul egy to kozeleben talaltunk egy majom, es egy elefant rezervatumot. Az erdekessege ennek az volt, h ezt utban Botswana fele fedeztuk fel, ahol is a Mokolodi szafariparkba akartunk menni, viszont "csak" a hatarig jutottunk, ugyanis Zsolti kollega felesegenek madakaszkari utlevele nem volt compatibilis az orszaggal. Az oda es vissza kocsikazgatassal el is ment a napunk (kozel 1000 km-t autokaztunk ossze). Masnap viszont karpotoltuk magunkat majmokkal. Egy nagyon szepen kialakitott, elkeritett parkon vezettek minket vegig, mikozben kedves kis majmok probaltak kipakolni a taskakat, vagy epp a menetrendszerinti buszjaratot latva bennunk a fejunk tetejen "utaztak" egy kicsit, fizetsegkeppen megszabaditva minket bolhainktol. 

Az elefanos mulatsag viszont meghokkentoen sokba kerult volna, igy azt hatarozatlan idore elhalasztottuk.

Kepeket leginkabb a facebookra toltogetjuk (haladunk a korral :P:D), ott lehet nezegetni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr993259235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása