Miert van jeg a pisoarban?

2008.10.27. 10:50

No...hat sokmindent nem tudok irni az elozo hetrol...legalabbis gondolom az nem sokmindenkit erdekel, h mi mindenen dolgoztunk elozo heten. Legyen eleg annyi, h eleg sok volt, napi 10 orakat voltunk benn).

Hetvegen akartunk menni safariban, de az idojaras megint kozbeszolt, pentek szombat vihar, vasarnap du-ra, meg verofenyes napsutes, szal megint el kellett napolni a dolgot...lehet egesz decemberig, mert ez a honap suru lesz.

Kezd honvagyam lenni...legalabbis az etelek teren...lecsot akarok, aztan fozeleket fasirtal, gulyaslevest, tejberizst, somloi galuskat...de meg palacsintat sem lattam itt, meg idiota amerikait se.

Majd meg azert irogatok, h mi van velem...tegyetek ti is ezt.

Addig is egy kerdes...miert raknak jeget a pisoarba?

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr85733980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juca 2008.10.28. 14:56:10

csak azért írok, hogy legyen hozzászólás
kár hogy nem történik veled más csak a munka!!!!

miért van a pisoárban jég?-hogy ne leygen büdös?
vagy netán mert a bacikat megöli?

pusz

Tomipics 2008.10.29. 11:46:43

A megfejtésem: "mert oda tették!" :D
Kár hogy nincs szabadidőtök, ennyi erővel itthon is ülhetnétek az irodában...Reméltem azért, hogy izgalmas és élménydús lesz Dél-Afrika.
Mi megvagyunk Csibével,új munkahelyem lesz : Budaörsön egy üvegfalakkal foglalkozó céghez váltok, mert nagyon "süllyed a hajó" a mostani helyen.
Tobi is már jól van, megkapta az összes szurit, tanulja a szobatisztaságot, de most bezavart vlmi baci, amit lent összeszedett, ezért 2 napja itthon pihenünk,kigyógyulunk a hasmenésből.

Itthon már hete óta beköszöntött a zord ősz-tél, elkezdődött az állandó szürkület és hamar sötétedik. Hétvégén hazamegyünk, tervezünk vlmi geotúrát, ugyhogy ott majd közösen koccintunk Rád és Egészségedre!

Ha van Rá módod, akkor egy geoládát levadászhatnál ! :D
Légy jó és szorgalmas, de ne a szgép előtt teljen el dél-afrika!
Szia Miki!

juca 2008.10.31. 20:29:57

képzeld idehaza kb.20 fok van november első napja elött egy nappal.el sem képzeled milyen afrikai légörvények munkálkodnak , ha ilyen meleg van.
a vilma jó van, de hát szegény mintha börtönben lenne mert nem merjük kiengedni, mert kiraktuk az egércsapdákat, s nehogy megtaláljon egyet, amilyen éhenkórász.
el sem hiszem , hogy már egy hónapja elmentél.
csatlakozom az elöttem íróhoz, ne a szgép elött teljen el az afrikai ruccanás/munka, munka/.
azt gondolnánk hogy sok sok olyan élményed van ,amit itthon el sem tudunk képzelni, s arról fogsz cseverészni velünk.
szia fiam!

süti beállítások módosítása