Egy kis eso

2009.06.11. 18:28

Rengeteget meselhetnek meg eltorott szemuvegrol, rendorsegi birsagrol, hetvegi grillezesrol, faraszto munkarol, es meg sokminden masrol, de most inkabb olyanrol irok, ami most tortenik.

Tortent ugyanis, hogy 4 nappal ezelott elkezdett esni az eso. fel is tehetitek a kerdest, hogy na, es akkor mi van..hat egyreszt az, hogy 4 napja azota is esik, masreszt meg az, hogy itt epp tel van..szaraz evszak..ilyenkor itt esot latni, nagyjabol olyan, mintha otthon havazna..a helyiek nem is ertik mi tortenik..csak bamban neznek ki az esernyok alol. Vannak olyan uzletek is, amik egyszeruen bezartak..az automososok szabadsagra mentek..a rosszabb utakat betomo ideiglenes anyagot ugy elmosta az eso, mintha nem is lett volna..tovabbi erdekessege is van a dolognak..Botswana legalabb otszor akkora mint kishazank..megis az egesz orszagot elontotte a viz.

Holnap megyunk Francistownba..azon az utvonalon, amelyiken korabban az orszarvuparkba mentunk..akkor szamtalan tabla jelezte, hogy ilyen meg olyan folyon keltunk at, de csak a csontszaraz meder meredt rank a hid alol..kivancsi vagyok most mi var rank utkozben...

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr591179413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása