Es ismet Afrika!!!

2011.07.27. 17:06

 Hat jopar honap eltelt mar, hogy utoljara megnyitottam a blogot. Valojaban a romaniai kikuldetes a kozelsege, es az ennek koszonheto gyakori hazalatogatasnak koszonhetoen nem volt annyira elviselhetetlen..cserebe az elvegzett munka embert probalo feladat volt..de tuleltuk, blogbejegyzesek nelkul is ;) :D

Lassan eltelik a nyar, meg egy jo kis bulgariai nyaralas var rank augusztusban. Szerencsere ezt az idoszakot sikerult otthon toltenem.

Ennek az idoszaknak viszont vege szakad szeptembertol. Eddigi Ericssonos palyafutasom leghosszabb utjara keszulok. Szerencsere nem egyedul (mashogy nem is tudom, hogy birnam). Ezuttal nem csak kollegak tartanak velem, hanem az en kis Torpillam is. Nem kis aldozatokat hozva itthon hagyunk csapot papot, es meg sem allunk Johannesburgig. Elorelathatolag egy ropke hazalatogatast kovetoen, ami december 16., es januar 10. kozott lesz, tavasszal jovunk vegleg haza, annak is a kozepe, vege fele.

Egyenlore ennyi..bovebb informaciokkal, es majd a mindenfele elmenyekkel kesobb jelentkezem itt :P

A bejegyzés trackback címe:

https://aliendriveranagyvilagban.blog.hu/api/trackback/id/tr13104906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása